Kako do Magičnega gozda Rogoza blizu Maribora

Magični-gozd-Rogoza

Če se pripeljete iz smeri Maribor:


Po Tržaski cesti:

Peljite v smeri jug po Tržaski cesti v smeri Bohova do Sp. Hoč. Na križišču pri pokopališču zavijte levo na Miklavško cesto. Nadaljujte 800 m naravnost po Rogoški cesti (znak Skoke/Miklavž), mimo vrtca Sonček. Po nekaj metrih pri tabli Skoke in Pizzerija Mom zavijte desno na cesto v Skoke. Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, do Pizzerije Mom. Pred mostom nato zavijte desno na makedamsko cesto.

Po 300m bo Magični gozd  in parkirišče na desni strani.

 

Po Ptujski cesti:

Peljite v smeri vhod po Ptujski cesti 3.5 km skozi Tezno in nato zavijte desno na priključek Ljubljana/Zagreb/Ptuj/Aerodrom. Priključite se na A1/E57/E59. Po 2.1 km pojdite na izhod 7 proti Maribor Center/Sp. Duplek/Miklavž/Dogoše/Slivnica/Rogoza/Letališče. Zavijte desno na Rogoško cesto, peljite mimo vrtca Sonček. Po nekaj metrih pri tabli Skoke in Pizzerija Mom zavijte desno na cesto v Skoke.  Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, do Pizzerije Mom. Pred mostom nato zavijte desno na makedamsko cesto.

Po 300m bo Magični gozd in parkirišče na desni strani.

 

Če se pripeljete iz smeri Ljubljana:

Peljite v smeri sever po A1 smer Maribor, mimo Slivnice. Držite se leve, pri razcepu Slivnica, da ostanete na A1/E57. Zapeljite na izvoz v smeri Rogoza/Letališče. Nadaljujte po Rogoški cesti(znak Skoke/Miklavž), mimo vrtca Sonček. Po nekaj metrih pri tabli Skoke in Pizzerija Mom zavijte desno na cesto v Skoke. Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, do Pizzerije Mom. Pred mostom nato zavijte desno na makedamsko cesto.

Po 300m bo Magični gozd in parkirišče na desni strani.