Obisk Magičnega gozda za noč čarovnic

Magični gozd lahko za noč čarovnic obiščete podnevi ali ponoči. Najdete nas na dveh lokacijah. V Krtini v bližini Ljubljane ali v Rogozi v bližini Maribora. Odprti smo zadnji teden oktobra v letu. Dogodivščina traja eno uro in rezervacija ni potrebna.

Za nočni obisk Magičnega gozda za noč čarovnic prinesite s seboj kakšno svetilo: naglavno ali ročno baterijsko svetilko ali pa si osvetlite pot s svetilko na telefonu.

  • Dva vhoda
  • Dva izhoda
  • Brezplačno parkiranje za 100 avtomobilov
  • Plačilo je priporočljivo z bančno kartico. Hvala!

Parkirišče se nahaja  tik ob vhodu v Magični gozd, kjer parkirate in se nato peš odpravite do točke za prodajo vstopnic. Tam kupite vstopnico in dobite zemljevid. Z zemljevidom se nato odpravite v  3ha velik Magični gozd. Z le-tem se orientirate po gozdu. Vanj so vrisane točke in geslo z manjkajočimi črkami. V Magičnem gozdu se za noči čarovnic nahaja 14 točk, ki so označene na zemljevidu, prav tako pa na vas čaka kar nekaj neoznačenih, skrivnih točk. Cilj dogodivščine je poiskati vse točke v Magičnem gozdu in izpolniti geslo. Vseh 14 točk je označenih s tablo na kateri je številka in črka. Črke vpišete v manjkajoča polja na zemljevidu in tako dobite geslo. Zemljevid pa lahko odnesete s seboj, za spomin na obisk. Če želite sodelovati v naši nagradni igri, pa samo slikajte pravilno izpolnjeno geslo in nam pošljite fotografijo na naš E-naslov: nagrada@magicni-gozd.si

Nagrada je dnevni izlet v Gardaland za 4 osebe. Nagrajenec bo izžreban  2. novembra in objavljen na naših spletnih platformah.

Pravila nagradne igre.

Doživite gozd na nov, strašno zabaven način. Se vidimo za Noč čarovnic v Magičnem gozdu!