Obisk Magičnega gozda

Magični gozd lahko v času noči čarovnic obiščete podnevi ali ponoči. V četrtek, 27.10. in petek, 28.10. med 14h in 21h, v soboto, nedeljo in ponedeljek, 29., 30. in 31.10. pa med 10h in 21h.

Za nočni obisk prinesite s seboj kakšno svetilo: naglavno ali ročno baterijsko svetilko ali pa si osvetlite pot s svetilko na telefonu.

  • Dva vhoda
  • Dva izhoda
  • Brezplačno parkiranje za 100 avtomobilov
  • Plačilo je možno samo z bančno kartico. Hvala!

Parkirišče se nahaja nasproti vhoda v Magični gozd, kjer parkirate in nato se peš odpravite do točke za prodajo vstopnic. Tam kupite vstopnico in dobite zemljevid. Z zemljevidom se nato odpravite v Magični gozd. Z le-tem se orientirate po gozdu. Vanj so vrisane točke in geslo z manjkajočimi črkami. V Magičnem gozdu se nahaja 10 točk, ki so označene na zemljevidu, prav tako pa na vas čaka kar nekaj neoznačenih, skrivnih točk. Cilj dogodivščine je poiskati vse točke v Magičnem gozdu in izpolniti geslo. Vseh 10 točk je označenih s tablo na kateri je številka in črka. Črke vpišete v manjkajoča polja na zemljevidu in tako dobite geslo. Zemljevid pa lahko odnesete s seboj, za spomin na obisk. Če želite sodelovati v naši nagradni igri, pa samo slikajte pravilno izpolnjeno geslo in nam pošljite fotografijo na naš E-naslov: nagrada@magicni-gozd.si

Nagrada je dnevni izlet v Gardaland za 4 osebe. Nagrajenec bo izžreban  2. novembra in objavljen na naši FB strani.

Pravila nagradne igre.

Doživite gozd v času noči čarovnic na strašno zabaven način. Vabljeni!

Želimo vam obilo zabave!

Sledite nam