Magični gozd

Kako do Magičnega gozda

Če se pripeljete iz smeri Maribor:


Po Tržaski cesti:

Peljite v smeri jug po Tržaski cesti v smeri Bohova do Sp. Hoč. Na križišču pri pokopališču zavijte levo na Miklavško cesto. Nadaljujte 800 m naravnost po Rogoški cesti (znak Skoke/Miklavž), mimo vrtca Sonček. Pri tabli Pizzeria Mom zavijte desno na cesto v Skoke. Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, mimo pizzerije Mom. Zapeljite čez most in takoj za mostom zavijte desno na makedamsko cesto. Po 250 m zavijte levo in nadaljujte naravnost. Po 170 m bo Magični gozd na desni strani in parkirišče na levi.

 

Po Ptujski cesti:

Peljite v smeri vhod po Ptujski cesti 3.5 km skozi Tezno in nato zavijte desno na priključek Ljubljana/Zagreb/Ptuj/Aerodrom. Priključite se na A1/E57/E59. Po 2.1 km pojdite na izhod 7 proti Maribor Center/Sp. Duplek/Miklavž/Dogoše/Slivnica/Rogoza/Letališče. Zavijte desno na Rogoško cesto, peljite mimo vrtca Sonček. Pri tabli Pizzeria Mom zavijte desno na cesto v Skoke. Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, mimo pizzerije Mom. Zapeljite čez most in takoj za mostom zavijte desno na makedamsko cesto. Po 250 m zavijte levo in nadaljujte naravnost. Po 170 m bo Magični gozd na desni strani in parkirišče na levi.

 

 

Če se pripeljete iz smeri Ljubljana:

Peljite v smeri sever po A1 smer Maribor, mimo Slivnice. Držite se leve, pri razcepu Slivnica, da ostanete na A1/E57. Zapeljite na izvoz v smeri Rogoza/Letališče. Nadaljujte po Rogoški cesti(znak Skoke/Miklavž), mimo vrtca Sonček. Pri tabli Pizzeria Mom zavijte desno na cesto v Skoke. Po 400 m ponovno zavijte desno, da ostanete na cesti v Skoke. Nadaljujte naravnost po Uskoški cesti, mimo pizzerije Mom. Zapeljite čez most in takoj za mostom zavijte desno na makedamsko cesto. Po 250 m zavijte levo in nadaljujte naravnost. Po 170 m bo Magični gozd na desni strani in parkirišče na levi.

Sledite nam